Dovolenka ako z pohľadnice

Santhiya Koh Phangan Resort & Spa
Santhiya Koh Phangan Resort & Spa

TEXT A FOTO: JÁN KUBIŠ

Miesto ako vyšité pre zamilované dvojice! Ak chcete svoju lásku ešte viac umocniť a prežiť nezabudnuteľné romantické chvíle vo dvojici, na ktoré budete spomínať do konca života, dávame vám do pozornosti pôsobivý rezort Santhiya Koh Phangan Resort & Spa, za ktorým sa oplatí vycestovať na preslávený Thajský ostrov Koh Phangan.

Rozprestiera sa na úctyhodných 7,5 hektároch v srdci nádhernej thajskej prírody, obklopený tropickým lesom. Vychytený rezort je známy tiež skvelými kulinárskymi špecialistami a tradičným hudobno tanečným programom, ktorý tu pre hostí pravidelne pripravujú. Areálu dominuje tiež obrovský sladkovodný bazén, len pár metrov od čarovnej súkromnej pláže s bielym pieskom a priezračne čistou vodou juhočínskeho mora.

A ešte niečo. Pri raňajkách na hotelovej terase, či počas vychutnávaní si drinkov z terasy štýlových apartmánových domov z teakového dreva, sa vám naskytnú romantické výhľady, ktoré ste doteraz možno poznali len z exotických pohľadníc. Ako bonus rozmaznávania všetkých zmyslov a tela, si v miestnom Ayurvana Spa môžete tiež dopriať blahodarné kúpeľné procedúry, či vzrušujúce adrenalínové vodné športy.

Sympatické navyše je, že teakové apartmánové domčeky architekti navrhli s výrazným prihliadnutím na ekologické štandardy. Každý apartmánový domček má nádhernú exteriérovú kúpeľňu a vlastný bazén priamo na terase. Na základe našich skúseností môžeme potvrdiť, že tento prírodný apartmánový klenot, spĺňa všetky predpoklady na dovolenku na ktorú iste tak skoro nezabudnete.

Exit mobile version