Uvoľnili sa a vznikol hit Party Up!

Party UP
Party Up

TEXT: MÁRIA NOVÁKOVÁ

Keď sa dá dokopy zaujímavá partička muzikantov rôznych žánrov, signalizuje to zaujímavý výsledok. Potvrdilo sa to aj v prípade skladby Party Up. Raper Ronald Weedman, hip hopový spevák LuBosh a Lukie FWD známy z reggae skupiny Medial Banana, si svojim novým, „šťavnatým“ songom zaumienili spraviť prevrat súčasnej hip hopovej scény.

Nové dielo popritom vzniklo len náhodou. „Pracovali sme na inej skladbe, no Roland v nej stále nenachádzal potrebnú emóciu k tomu, aby si k nej vytvoril vzťah. Počas jedného nášho telefonátu začul demo nahrávku skladby, ktorú som mal rozpracovanú pre jedného dídžeja z Ruska. Ronalda však natoľko zaujala, že sme si ju nechali. V produkcii Lukieho FWD sme prepracovali beat a pristúpili k ďalším melodickým a textárskym úpravám. Tak vznikla skladba Party Up,“ prezrádza LuBosh.

Zaujímavou tanečnou novinkou, v ktorej sa miešajú prvky reggae s hip hopom, chcú roztancovať nielen celé Slovensko. „Videoklip na náš singel sme umiestnili na portál youtube začiatkom apríla. Odvtedy máme skvelé ohlasy priaznivcov aj zo zahraničia. To nás nesmierne teší,“ pochvaľujú si ambiciózni tvorcovia. „Napokon, veď produkujeme piesne, ktorá poslucháča donútia tancovať a zabávať sa. Po dvojročnej pandémii je predsa načase sa konečne trošku aj uvoľniť. Náš nový hit spolu s ostatnou našou tvorbou by sme radi fanúšikom predstavili aj naživo, takže sa tešíme na stretnutie so všetkými milovníkmi parketu,“ dodáva raper, spevák a tanečník LuBosh.

Pozoruhodný výsledok, skladbu PARTY UP si môžete pozrieť aj tu

Exit mobile version