Emočná studňa Michala Vargu

TEXT: Roman König

Slovenský spevák Michal Varga predstaví svoju novú tvorbu a piesne z nového albumu Studňa na koncerte 15. júna v Bratislave v Klariskách.

Príďte sa ponoriť do priezračných piesní zrelého autora a interpreta, ktorý zachytáva svet láskavým pohľadom a úsmevným spôsobom sa dokáže vyrovnať aj s nepríjemnými emóciami. Piesne z albumu Studňa odrážajú súčasnú dobu a jej výzvy, ktorým čelíme všetci, no v podaní charizmatického speváka  svet stráca ostré hrany a dokáže aj na dno studne priniesť svetlo.

Srdečne Vás pozývame na koncert 15. júna v Koncertnej sieni Klarisky v Bratislave. Koncert nadväzuje na vystúpenie v Red Cat Cabarete.

„Studňa je pre mňa osobne veľkou výzvou, pretože som sa v skladbách mohol vyjadriť tak, ako som to cítil. Som nesmierne vďačný za možnosť preniesť svoje emócie do hudby a dúfam, že sa mi podarilo vytvoriť album, ktorý osloví širokú verejnosť,“ vyjadril sa Michal Varga na adresu svojho pozoruhodného hudobného diela.

Príznačná hravosť a radosť zo života, pretavená do umeleckej “performance”, ktorá vás chytí za srdce.. To je Michal Varga v tej najlepšej forme!

Titulná skladba s názvom „Slovenská“ je k dispozícii na vypočutie na platforme Spotify.

Partnerom podujatia je BKIS a mediálnymi partnermi sú CITYLIFE.sk a PREDPREDAJ.sk.

Linky autora:

https://www.facebook.com/vargamichalofficial

https://www.youtube.com/@vargamichal